dissabte, 27 de novembre del 2010

Això és democràcia?

Jo no sé si és que no vivim al segle XXI i hem tornat a l'època franquista, però açò que va passar despús-ahir, dijous, no ho acabe d'entendre.
En el plenari de l'Ajuntament de la Nucia, l'alcalde Bernabé Cano va faltar al respecte als regidors de l'oposició, que l'únic que fan els pobres és complir amb la seua tasca de la millor manera que poden. Mireu si fan el que poden que no tenen despatx ni tenen mitjans per a fer una digna oposició.
El portaveu del PSPV-PSOE es va preparar més de 20 preguntes per a l'equip de govern, que com és costum l'alcalde no contesta a cap d'elles, però aquesta vegada va anar més enllà.
Quan en el seu torn d'intervenció el portaveu li preguntà pels 100.000€ que cobra un "suposat" inspector de fem a l'any, contestà amb crits, dient que no hi havia cap inspector, la qual cosa el regidor li replicà, preguntant-li per què aleshores pagàvem 100.000€ per una cosa que no existeix. En eixe moment es va posar com un bou i li va dir sord, mentider i es va burlar d'ell amb males expressions, cosa que el regidor socialista demanà que constara en acta. Acte seguit l'alcalde li va dir que demanaria que li tornaren els diners i el regidor de l'oposició li digué que quan. L'alcalde contestà que quan ho considere oportú.
Després la regidora del BLOC li va dir que ells també eren elegits pel poble i que per què els tractava amb eixe despreci i humiliació, i va respondre amb to burlesc, que vaja coses que havia elegit el poble.
I ara jo pregunte: això és democràcia? Jo pense que no. Pense que els polítics han de treballar pels ciutadans i no barallar-se entre ells per motius ideològics. L'alcalde hauria de saber que l'oposició està per a controlar el que fa l'equip de govern, i tot allò que no veuen clar preguntar-ho. Si es posa tan nerviós només pot significar que no té la consciencia tranquil·la.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada