diumenge, 18 de març del 2012

Un CD amb Pep Gimeno Botifarra!


Ja feia temps que hi volia reprendre el bloc, ja que moltes vegades per falta de temps, o per falta de ganes no ho he fet. Revisant he vist que duia des de l'estiu sense escriure. Ha passat molt! A partir d'ara faré per anar actualitzant-lo més seguit.
Hui parlaré d'un projecte molt bonic que estic tenint (junt amb la resta de companys/es i amics/gues de la banda de la Unió Musical la Nucia. Es tracta del segon CD de la nostra història. I no és un CD qualsevol, serà el quart CD de Pep Gimeno "Botifarra", que estem gravant amb ell perquè siga venut per tot arreu, com a mínim arreu dels territoris de parla catalana. Açò és un luxe i un privilegi pel qual moltes bandes han anhelat i nosaltres, finalment, hem sigut els afortunats. Des d'ací, moltes gràcies Pep!
D'aquesta manera, el primer cap de setmana de març (divendres 2, dissabte 3 i diumenge 4), la sala d’assajos de la banda es convertí, per un cap de setmana, en un estudi de gravació. Fins a la Nucia vingué Pere Ródenas, músic de la rondalla de Botifarra i productor musical del CD, carregat de tot allò necessari per gravar-nos: micròfons, cables, taula de so...

Així, hem fet un cap de setmana intensiu de feina, ja que no és fàcil gravar un CD. S’han de gravar diverses tomes buscant la perfecció. Per a ajudar-nos en aquesta tasca, comptàrem amb l’ajuda de diversos músics, amics de la nostra banda, que s’oferiren per a tirar-nos una maneta: pel que fa als clarinets, com sempre el incombustible Colau, aquesta vegada acompanyat per la seua dona Isa, Fer Riera, Ana Pérez i Andrea Barcelot, al saxo alt Inés Lledó, al bombardí Jordi Such (director de la Banda Jove de la nostra Societat), al fiscorn Dani Conca (professor de llenguatge musical a la nostra escola), a la trompeta Alex Cabrera (professor de trompeta a la nostra escola) i Toni Verdú, a la trompa Cloti Gadea, a la flauta Sara Ripoll (néta del nostre vice-president Marcelino) i a la percussió David Balaguer. Des d’aquestes línies MOLTÍSSIMES GRÀCIES A TOTS!!!
Diumenge, per rematar la feina, comptàrem amb la presència del mateix Pep Gimeno “Botifarra”, que s’emocionà escoltant un dels tres nous arranjaments, que ha fet el mestre Ramón Lorente, amb motiu del CD. També, com sempre, és molt d’agrair el gran esforç que fa el nostre mestre perquè estos projectes tinguem el privilegi de fer-los a la nostra societat, i que fa que anem fent-nos un nom en el panorama bandístic valencià (i en este cas inclús el català).
Així, sumant els huit que ja teníem sumen un total d’onze temes, més un Cant de Batre que vam gravar (veu de Pep inclosa). Per últim gravàrem un dels temes de manera instrumental, que estarà al CD amb el nom de la nostra banda. Amb tot açò, esperem que el resultat final siga l’esperat i tinga bona acceptació, com els anteriors tres CD de Pep, en el públic. Per tant, us emplacem al proper dilluns 9 de juliol, dilluns, al concert que hi farem a l’Auditori de la Mediterrània per poder gaudir de la presentació del CD, alhora que commemorem el 307 aniversari del nostre poble. Serà amb entrada lliure limitada a l’aforament (607 butaques), a partir de les 21h.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada